25-01-08

Jihaaaa!!!!!

Nu is het officieel! Mijn vlucht naar Canada is geboekt!! Een week lang heb ik mailtjes gestuurd met Nele van Airstop, waarvoor dank, en zocht ze de vluchten uit die aan mijn wensen voldoen. Ik wou namelijk het zogenaamde STA-ticket, dat je in Belgie alleen via Airstop kan kopen en dat heel flexibel is; de datum of luchthaven wijzigen kost maar 30 euro...

Een andere kwiebus van Airstop in het kantoor van Brussel had mij echter wijs gemaakt dat het ticket een jaar geldig is vanaf de dag dat je het boekt, dus had ik vrij lang gewacht met het effectief te boeken, maar nu blijkt dat het een jaar geldig is vanaf de dag dat je vertrekt. Nadeel van deze verkeerde informatie is dat ik niet meer kan vertrekken op de dag die ik eigenlijk wou, maar pas 10 dagen later. Enfin ja, wat is nu 10 dagen op 5 maanden??

Op 31 maart vlieg ik dus naar New York, en op 4 april vlieg ik door naar Montreal! Voorlopig heb ik mijn terugreis gepland op 5 september, maar dat kan dus nog veranderen, he, misschien vind ik het helemaal niet tof in Canada en wil ik vroeger terugkomen, of misschien wil ik wel 5 maanden langer blijven... Who knows! Alle wegen blijven open...

Ik ben wel supercontent nu!! Eergisteren begon het mij allemaal wat te lang te duren, maar dan gisteren ging het weer vooruit en deze morgen had ik alles naar papa doorgestuurd; wat hij moest betalen enzo. Nu nog een annulatieverzekering en ik ben weer helemaal gesteld, se!

En, ik moet mijn reisverzekering nog verlengen, want die is maar tot 29 juli, maar daar heb ik nog tijd genoeg voor, dat kan ik gerust doen wanneer ik thuis ben in maart. Dat zijn zorgen voor later!

12:02 Gepost door Tessa in Trips | Permalink | Commentaren (2) | Tags: canada, ticket, geld, verzekering, airstop, reis |  Facebook |

Commentaren

miep miep Amai seg. De ene trip is nog ni achter de rug of de volgende is weeral gepland. Ge zijt toch 'n echte avonturierster hé. En ivm die paar dagen meer die ge tussen u twee trippen in in België zijt; komt u verhaal dan maar doen ;-)

Als'k vandeweek 's avonds nog goesting heb om na 't werk achter de computer te kruipen, zal 'k eens ne langere mail sturen. Amuseer je vanavond! Wij gaan naar De Sneeuwfuif!

Dikke zoen!

Gepost door: Ines | 26-01-08

Hey meid
Ziet er allemaal zeer aantrekkelijk uit! Geniet er maar van met volle teugen. Is echt iets unieks dat je aan het doen bent.
En ik denk dat je er veelmensen jaloers mee aan het maken bent.
Dikke kus
Roselien

Gepost door: Roselien | 27-01-08

De commentaren zijn gesloten.