29-01-08

Bye Chica!!

Vanochtend is ons Francisca naar Trivandrum vertrokken... Morgen komt haar vriend over vanuit Tokyo en dan gaan ze samen het zuiden van India nog verkennen. Maar het afscheid was niet zo zwaar, hoor, over tien dagen komt ze al terug om de rest van haar bagage op te halen en een ontbijtje te nemen (in Cosmo), maar dan is het echt gedaan en gaat ze weer naar Portugal...

En dit weekend vertrekt ook Joana, die gaat eerst even naar Thailand, haar ouders die daar op vakantie zijn bezoeken en dan rechtstreeks terug naar Portugal.

Vanavond ga ik naar Emeline's Franse les! Ten eerste heb ik niet bepaald iets beters te doen om half zes, maar ik denk ook wel dat het gewoon plezant is! Normaal ga ik om half zes zwemmen, maar op dinsdag is het zwembad toe, dus ja... Gisteren trouwens mega-overrompeling met 60 mensen in het zwembad!! En dan hebt ge van die (normale) mensen die over de lengte zwemmen, maar ook mensen die over de breedte zwemmen en mensen die niet kunnen zwemmen en mensen die niet willen zwemmen en alleen maar effe komen plonzen! Pffff, dat zou op de VUB niet waar zijn, hoor, 't is een zwembad, geen plonsbad!

Verder gaat alles hier weer zijn gewone gangetje, de situatie is weer zowat normaal, iedereen is terug gekalmeerd!

06:30 Gepost door Tessa in Leven | Permalink | Commentaren (1) | Tags: zwemmen, franse les, afscheid |  Facebook |

Commentaren

Blij te horen dat de argh-dagen voorbij zijn ;o)
Hihi, daar in dat zwembad! 't Is precies al even erg als op straat: totale chaos!
Je doet dat nog steeds prima hé, meid. En ik blijf het maar zeggen: just enjoy!!

Gepost door: Lentesneeuw | 29-01-08

De commentaren zijn gesloten.