01-02-08

Complete chaos in het zwembad, again!!

Pffff, 't is de laatste tijd echt niet meer tof in het zwembad! Zoveel volk, echt niet te doen... Eergisteren vond ik het echt niet tof, en had ik dan maar beslist om in sneltempo 30 baantjes te zwemmen ipv de normale 40 a 50, op minder dan een half uur was ik het bad al weer uit en ik was het ook kotsbeu!! Ik weet niet eens of ik dat dan wel kan classificeren (is er een Nederlands woord voor to consider?) als sport.... Voordeel was dan wel dat ik nog kon douchen (er zijn maar 5 douches voor zo'n 50 man) en zelfs tijd had om mijn haar te wassen.

Gisteren mezelf dan naar het zwembad moeten sleuren, want ik had echt geen goesting, maar toen ik er eenmaal in sprong, was het wel weer tof. Tot de grote overrompeling kwam, natuurlijk... Maar allee, ik vond het al minder erg dan eergisteren en heb dan toch 40 baantjes gezwommen, en was net op tijd om de laatste douche in te palmen!

De coach zei me gisteren dat het in het tweede semester altijd zo is, een combinatie van "Het is een nieuw jaar, ik moet meer aan sport doen"-syndroom en het feit dat de zomer eraan komt en dat meer mensen dus willen "zwemmen". Maar ik kan echt niet tegen zo van die grieten die alleen maar komen zwemmen om een klapke te doen en elkaar wat nat te spetsen! Daarvoor moet ge naar 't strand gaan!! Dat is een zwembad, he, geen plonsbad!!

Gisteravond dan uiteten geweest, Joana vertrekt morgen en normaal zou er vandaag niet veel volk in Manipal zijn, dus hadden we gisteren al maar een afscheidsfeestje gehouden. We waren maar met z'n zevenen, maar 't was wel geslaagd!
Zo geslaagd dat Elena niet meer in staat was om naar huis te rijden en dus een rikshaw genomen had en dat Emeline vanmorgen haar trein naar Goa gemist heeft... Ik moest vanmorgen "werken", dus voor mij geen alcohol, en dat maakt het natuurlijk allemaal alleen maar grappiger!

Oh ja, bedankt al voor de reacties over New York, volgende week ga ik iets boeken, maar ik wil precies toch iets in de buurt van Times Square. 't is een feit dat de subway supersnel en handig is, maar 't is toch ook een beetje voor de sfeer, he! En ik heb er eentje gevonden waar de taxen al bij inbegrepen zijn, dus dat valt dan wel mee. Uiteindelijk blijf ik maar vier nachten, dus zo'n groot verschil maakt 10 of 15 dollar per nacht nu ook weer niet, he! Nog efkes voortzoeken, ik wil nu ook weer geen "kat in een zak kopen" en dan volgende week boek ik het!

07:50 Gepost door Tessa in Leven | Permalink | Commentaren (1) | Tags: zwemmen, sport, druk, afscheid, feestje, eten, new york, hostel, geld |  Facebook |

Commentaren

to consider kan je ook als 'beschouwen' vertalen :-) droom je ook al in het Engels?

Groetjes daar!
Kirsten

Gepost door: Kirsten | 01-02-08

De commentaren zijn gesloten.