02-02-08

Bye Jo....

Altijd maar afscheid nemen, daaruit bestaan mijn dagen tegenwoordig! Daarjuist hebben Elena en ik Joana in de taxi naar het vliegveld geduwd, deze nacht vliegt ze door naar Bangkok, waar ze een dikke week met haar ouders op reis gaat en de mensen bezoekt waar ze vroeger bij gewoond heeft (Joana en haar zus hebben vier jaar in Thailand gewoond als babies en kinderen omdat haar vader daar werkte). En na die reis gaat ze terug naar Portugal...

100_0349

Ja watte, het afscheid in Pushkar, ondertussen bijna een maand geleden was al vreemd, maar toen wisten we dat we elkaar binnen de tien dagen zouden terugzien, maar nu... Ze gaat mij een rondleiding door Barcelona geven, de "ins en outs" die toeristen niet kennen prijsgeven enzo, maar toch. Ik ga eerst naar Canada, dus het gaat nog wel een tijdje duren voor ik naar Barcelona kan!

Nu blijven Elena, Olga, Emeline en ik alleen over! En Olga vertrekt ook al binnen twee weken, dus dat begint ook al te korten!

Eergisteren panikeerde ik toch ook wel eens efkes, hoor, ik had met VN (iemand van Chennai) afgesproken, hij ging me wat tips geven voor als ik naar Chennai zou gaan. Thuis pakte ik er mijn kalender eens bij om te zien waar ik wanneer naartoe zou trekken, maar toen bleek dat ik helemaal niet meer genoeg tijd heb om alles te zien dat ik wil zien!!
Ik wou nog naar Goa, tijdens de week, voor de markt in Anjuna en om naar Old Goa en Panaji te gaan, dus niet alleen strand zoals ons vorige weekend in Goa! Dan wou ik naar Chennai, Pondicherry en Mamallapuram en ik wil ook nog een weekend naar Mysore.

Maar ik heb nog maar twee weekends hier in Manipal, 9 en 10 februari en 16 en 17 februari. Want het laatste weekend moet ik vrijhouden om in te pakken, te wassen en om mijn verslag te schrijven enzo, dan kan ik heel moeilijk nog een weekend weg gaan, want dan krijg ik alles zeker niet in orde!
Dus, ik moest nu al kiezen wat ik zou overslagen!! Volgende week ga ik dus naar Chennai, ik vertrek al op dinsdagavond, zodat ik zondagavond terugben en maandag afscheid kan nemen van Francisca. Ik heb mijn prof wel niet meer gezien de voorbije dagen en moest dringend mijn ticket naar Chennai boeken (treinen zijn hier helemaal niet gelijk in Belgie), dus ik heb mijn ticket al, maar mijn prof weet nog niet dat ik volgende week maar twee dagen ga komen!!

En de week daarna ga ik dan naar Mysore, een van de Highlights van Karnataka, dus daar moet ik zeker nog naartoe, he!

10:36 Gepost door Tessa in Leven | Permalink | Commentaren (0) | Tags: trips, tijd, afscheid |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.