05-02-08

Verhuisd!!

Pfff, zo'n drukke dag gisteren, en dan heb ik niet eens aan mijn verslag gewerkt! Wat eigenlijk wel zou moeten, want mijn tijd in India begint serieus op te korten...

's Morgens vertrok ik naar MIT, ik was op de trap en ik zag de care taker van BQ al aankomen. Maar die mens is dus verschrikkelijk ambetant!! De voorbije week kwam die elke dag ons appartement binnengestormd om te vragen wanneer exact Joana vertrok. De dag dat ze zou vertrekken stond hij er dan al om 9 uur om haar kamer te inspecteren, terwijl we wel honderd keer gezegd hadden dat ze in de namiddag zou vertrekken! Enfin, ik was haar dan gaan uitzwaaien en nog geen twee minuten nadat ik terug was, stond hij er weer! Die heeft dus niks te doen en vraagt de security altijd om hem op te bellen wanneer ik aankom... Allee, terug naar de point van mijn verhaal; ik was in de traphal en hij vroeg mij "Wanneer kan je naar een kamer in BQ verhuizen?" Niet eens kan je/wil je verhuizen. Dus ik zeg dat ik daar helemaal niet naar ga verhuizen, ik heb betaald voor een flat met een keuken, koelkast en een TV, niet voor een anderhalve meter bij tweeenhalve meter gevangeniscel!! Ja maar, zei hij, dit is een appartement voor zes, jij bent alleen, dus je moet naar daar verhuizen. Ikke natuurlijk mij niet laten doen en gezegd dat daar niks van in huis zou komen!
Toen zei hij dus "Ok, geen probleem, je kan verhuizen naar 211", maar 211 is Emeline haar appartement en die is hier met een ander uitwisselingsprogramma dan wij. En de unief betaalt voor haar het appartement, niet 1 bed! Dus ikke weer gezegd dat ik zeker niet naar daar zou verhuizen, en hij had niet eens iets aan Emeline of aan haar verantwoordelijke gevraagd of zo!!
Toen was ik dus al beu en had ik gezegd, bekijk het maar, ik moet naar de unief! En hij ging mij vandaag iets laten weten.

Op de middag ging ik dus heel efkes naar huis om mijn was weg te brengen en een minuut later was hij er al weer!! En toen kwam hij dus zeggen dat ik mocht verhuizen naar een flat voor twee aan de andere kant van de gang. Die flat is dus al meer dan een week leeg, dus dat wist hij 's morgens ook, maar hij wou mij gewoon afschepen naar een kamer zodat hij een appartement vrij zou hebben en dat hem beter uit zou komen!!

In de namiddag dus niet meer terug naar het lab gegaan, want ik moest verhuizen... Mijn slaapkamer is ondertussen wel ok, maar de living ziet eruit als een slagveld tijdens WO II! Als ik terugkom van Chennai, ga ik daar eens dringend werk van moeten maken!

Gelukkig had ik mijn prof dus al in de voormiddag gezien en hem gezegd dat ik de rest van de week niet zou kunnen komen. Hij zei al direct dat dat geen probleem was, zonder nog maar naar de reden te vragen!

Daarjuist vroeg hij me trouwens wanneer ik mijn verslag af dacht te hebben, het moet zeker voor 25 februari zijn, want hij gaat binnenkort voor een andere unief werken. Dus, als ik terugkom van Chennai ga ik nog vlug 1 polyelectrolyte testen en dan mijn verslag schrijven! En dan ben ik klaar!! Jeeej! Minder werk voor de laatste weken dan verwacht... Straks eens zien wanneer ik dan de trein naar Trivandrum kan nemen om mijn laatste dagen rond te reizen in Kerala.
Daarjuist ook al gekeken voor de trein naar Mumbai, op 9 maart kom ik nog effe terug naar Manipal om afscheid te nemen van ons Emeline en mijn bagage bij haar op te halen en dan neem ik de nachttrein naar Mumbai en op 11 maart kom ik dan terug naar Belgie... Pffff!!

Seffens trouwens naar het politie-kantoor voor mijn registratie af te handelen, dan nog snel iets eten en dan is het tijd om naar Mangalore te vertrekken, want om 16u is mijn trein naar Chennai! Ben neemt waarschijnlijk dezelfde trein en had gevraagd of hij de taxi van de unief zou kunnen gebruiken (iedere stagiair heeft daar 1 keer recht op, maar mij zijn ze in oktober al komen halen op het vliegveld), dus dat zou wel tof zijn, he! En dan moet ik weer (op z'n minst) 16 uur in die trein doorbrengen, pfff, kunt ge u dat voorstellen in Europa?? Maar nu lijkt mij dat eigenlijk helemaal niet zoveel! Gelukkig is het 's nachts! Maar toen ik van Udaipur kwam, heb ik wel meer dan 36 uur gereisd! Eerst 18 uur op de bus, dan een taxi, een auto en dan nog een trein voor 19 uur... Dit is dus niks!

Enfin, tijd om te vertrekken dus! Ik ben echt al veel te hard gewoon aan dit leventje van nooit iets te moeten doen... En wat ik dan moet doen is echt supersimpel! Ok, ook wel supersaai, maar kom, we mogen niet klagen, he!

05:53 Gepost door Tessa in Stage | Permalink | Commentaren (0) | Tags: verhuis, druk, chennai, trip, stage, verslag, trein |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.