11-02-08

Mosquito here, mosquito there, mosquito everywhere!!

Amai, zoveel muggen aan de oostkust!! Niet normaal! Vrijdagmorgen, toen ik opstond al mijn muggenbeten eens geteld en het waren er 36!?! Al een chance dat er daar aan de oostkust "geen" malaria-risico is, want ik pak daar dan wel pillen voor, maar 36, dat is om problemen vragen! En ook een geluk dat die muggen maar een klein beetje gif inspuiten en de beten dus maar eventjes jeuken en niet superhard opzwellen!

Verder was het een geslaagde trip! Veel leuke mensen leren kennen, nog iets gaan eten met Ben, omdat hij niet meer terug naar Manipal zou gaan, maar rechtstreeks door zou reizen naar Thailand!

Op zich waren de stadjes die ik bezocht heb niet echt fantastisch, maar om er een paar dagen tussenuit te zijn was het zeker de moeite! De zee en de stranden zijn daar helemaal niet zo mooi dan hier, maar omdat ik er maar een paar dagen was, had ik toch geen tijd om te zwemmen!

Gisteren dan in de namiddag teruggekomen, iets gaan eten met Lorenzo, want die ging vandaag vertrekken en dan niets meer gedaan, op tijd in mijn bedje gekropen!

Deze morgen dan naar Cosmo voor ontbijt, njam njam! Een leuke manier voor Francisca en Lorenzo om van ons allemaal afscheid te nemen, deze middag moesten ze immers de bus naar Bangalore nemen en morgenvroeg vliegen ze samen met Joana (die van Thailand terugkomt) naar Londen! Tja... er is een tijd van komen en gaan, en mijn tijd begint hier ook serieus op te korten!

 

11:50 Gepost door Tessa in Leven | Permalink | Commentaren (1) | Tags: afscheid, trip, tropische ongemakken |  Facebook |

Commentaren

Bedankt voor je reactie, ik wens je veel geluk op je verdere verblijf daar, ik ga weer het gewone leventje in stappen, het is mooi maar ook genoeg geweest!

groetjes , patrick

Gepost door: patrick | 11-02-08

De commentaren zijn gesloten.