12-02-08

Werken, werken, werken!

Jaja, lees de titel nog maar eens een keertje, want ik weet zeker dat je denkt dat je het verkeerd gezien hebt! Maar je leest het dus wel degelijk goed; de dees moet hier ook nog werken!!!
Ik ga proberen om tegen vrijdag mijn verslag af te hebben, want dan is mijn prof er voor een week niet en dan kan ik nog eventjes genieten van de laatste weken India! Maar om daarin te slagen, moet ik natuurlijk wel echt werken, want ik heb momenteel alleen nog maar een introductie geschreven en er is dus nog veel werk aan de winkel! Ik zal er dus direct eens invliegen, se!

Maar eerst nog eventjes iets leuks! Ik heb de foto's van mijn tripje naar de Oostkust gisteren al op mijn foto-pagina gezet, en nu komt hier ook nog een kleine selectie...

Cultuur in Mamallapuram:

DSCN2823

DSCN2740

 

 

 

Cultuur in Pondicherry:

DSCN2884

DSCN2868

 

 

 

 

 

 

Cultuur in Chennai:

DSCN2893

DSCN2889

 

 

 

 

 

 

 

 

Een tikkeltje nostalgie:

DSCN2838


En een vergelijkende studie van de stranden!

DSCN2809

DSCN2875DSCN2908

 

 

 

 


 

Mamallapuram, Pondicherry en Chennai.

Ik heb trouwens eens een keertje geprobeerd om de foto's hier wat kleiner te tonen, maar als je erop klikt, dan worden ze vergroot!

Op de foto's van Pondicherry is trouwens duidelijk te zien dat het geen goei weer is! En deze storing is nu overgewaaid naar de westkust en het is hier voor de moment aan het regenen!! Ok, vergeleken met een tropische storm tijdens de monsoon is het niet meer dan wat muggenpis, maar ge wordt er toch maar nat van...
Het weer is hier echt compleet crazy aan het worden; gisteren was het gemakkelijk 40 graden in de namiddag; veeeeel te heet, dus! 's Avonds namen Emeline en ik een rikshaw en hadden we het dan weer koud, en vandaag hebben we nog geen zon gezien, maar wel al regen gehad!? Zeg dan nog eens dat er niks mis is met het klimaat!

De commentaren zijn gesloten.