14-02-08

Ik kan het nog!

Jaja, vroeg opstaan, sporten en hard werken, het lukt mij nog!! Denk dus dat ik mijn draai in de Westerse wereld volgende maand wel weer zal kunnen vinden...

Gisteren al om half acht opgestaan (dan is het hier nog nacht, hoor, is er hier helemaal nog geen beweging in de straten!), naar het zwembad gewandeld, onderweg een banaan gekocht (een goei grote, die nog goe groen zag, njam!). Op maandag, woensdag en vrijdag is het zwembad voor ons open van 8 tot 9, maar de coach had helemaal niemand verwacht en er zaten dus nog mannen in het zwembad toen ik om 8u05 aankwam, dus nog effe moeten wachten, maar toen was het zwembad toch voor mij (en voor mij alleen!!).
Iets voor 9 er weer uit, zodat ik nog op tijd in de mess zou zijn voor ontbijt en voor 9u30 was ik al in het labo om aan mijn verslag te werken!!

Ook deze morgen vroeg opgestaan, naar de mess voor ontbijt en dan weer in 1 ruk door aan mijn verslag gewerkt en deze middag was het af!!!

Heb het naar mijn professor gestuurd en die ging het vandaag of morgen bekijken en dan kan ik de lay-out aanpassen, inhoudstafel maken, woord vooraf schrijven, ... You know, the whole sjabang! En dan is het finito!!!

Verder vandaag ook mijn foto's gaan halen! De kwaliteit is niet zo goed en ze zijn tamelijk klein, maar ja, we zullen het ermee moeten doen, he! Dus weer 846 rs armer en gisteren ook nieuwe kleren gaan halen bij de kleermaker, dus ik ben weeral blut, straks eens langs de ATM passeren... Want anders heb ik geen geld om er van 't weekend op uit te trekken.

En vandaag ook mijn hostel in New York geboekt! Ik heb uiteindelijk gekozen voor het Big Apple Hostel, een hostel dat op het internet toch wel redelijk goede reacties uitlokt en dat precies wel goed gelegen is, maar 1 blok verwijderd van Times Square.

Al bij al kan ik zeggen dat vandaag al een productieve dag was! Morgen weer van datte...

10:39 Gepost door Tessa in Leven | Permalink | Commentaren (1) | Tags: hostel, new york, foto s, geld, sport, stage, verslag |  Facebook |

Commentaren

Proficiat Goed dat je je paper klaar hebt, nu heb je nog even tijd om te verpozen in het zuiden. Goed dat je al terug gewoon bent van vroeg op te staan en hard te werken. Nog veel plezier

Gepost door: Papa | 14-02-08

De commentaren zijn gesloten.