15-02-08

Finito!!!!!

Jihaaaaaa!

Mijn verslag is AF!!

Deze morgen na het zwemmen, kwam ik het labo binnen en mijn prof kwam me al direct zeggen dat hij heel tevreden was over mijn verslag. Het enige dat veranderd moest worden (en dat had hij al gedaan!!), was dat mijn excell automatisch de punten in komma's veranderd had, en ik had dat niet gezien en dat mag natuurlijk niet, he!

Dan een inhoudstafel gemaakt en abstract geschreven etc. en dan na de middag het hele ding gaan afprinten. Dat laatste was dus makkelijker gezegd dan gedaan; ikke naar de Library, 3 rs voor zwart-wit en maar liefst 20 rs voor kleur!! Dan alleen zwart-wit maar gedaan en naar een internet-point voor de kleuren. Daar was hun cartridge leeg, dus op zoek naar een ander. Dan duurde dat een eeuwigheid voor 12 blz af te printen, maar was ik dan toch gesteld voor 7 rs per stuk. Wegens besparingen heb ik voor mezelf alles maar in zwart-wit gedaan.

Dan een rikshaw naar de unief genomen, en daar het ding laten "Spiral binden". Ik veronderstelde dus dat dat zoals pakweg vijf jaar geleden in Belgie zou zijn, ge weet wel, die plastieken dingens die ge open wringt en dan de papieren ertussen duwt...
Neenee, eerst moesten ze blad per blad de gaatjes maken en toen haalde die vrouw van dat winkeltje een spiraal boven die ze manueel door elk gaatje moest halen!! Ik wou er een foto van te trekken, maar ze was precies wat te verlegen daarvoor, maar ik was echt verrast van de manier waarop ze dat hier doen!
En nog belachelijker was dat dat dan maar 15 rs kost, terwijl ze daar meer dan 15 minuten tijd in steken!!

Maar uiteindelijk had ik dan toch twee exemplaren van mijn verslag en kon ik er weer mee naar mijn professor! Daar het ding getekend en nu ben ik dus officieel klaar!

Jihaaaaaaaaa!

Dit is het voor nu, heb met Paul (nieuwe intern van Korea) afgesproken, we gaan eens zien of we nog een bed in een bus naar Mysore kunnen bemachtigen voor vanavond!

Oh ja, 't regent hier weer!! En na Mysore ga ik ineens door naar Goa, dus da's niet tof, he!
Maar ik ben nog altijd happy, hoor!

Jihaaaaaaaaaaaaaaaaa!

11:40 Gepost door Tessa in Stage | Permalink | Commentaren (2) | Tags: verslag |  Facebook |

Commentaren

Flink gewerkt, al hadden we tijdens het lezen van je blog die indruk niet, nu kan je de resterende tijd nog genieten van je verblijf aldaar.

Gepost door: Papa | 15-02-08

Zeg, zeg! Zeg, wa's dat nu?
Ik ben hier elke dag naar het labo geweest en heb altijd goed gewerkt, zoals thuis ook!
Ik zeg daar hier gewoon niet veel over omdat dat niet bepaald interessant is, wat ik in het labo deed, kon ik net zo goed in een Belgisch labo doen, daar moest ik niet voor naar India komen!!

Gepost door: Tessa | 16-02-08

De commentaren zijn gesloten.