27-02-08

Afscheid

Ja watte, maandag mijn afscheidsetentje gegeven... Pfff, was wel vreemd! We waren uit eten geweest in Dollops (mijn favo restaurant), alleen met CJ, Yajur, Elena en Emeline, de mensen met wie ik het meeste optrek, al de andere mensen had ik uitgenodigd om een ijsje te gaan eten in het beste dessert-adressje in town!
Maar, toen we gedaan hadden met eten, kwam de ober opeens aanzetten met een doos (waar meestal cake in zit, voor verjaardagen enzo). Dus ik deed de doos open en er zat een cake in, waarop "geschreven" stond "Bye bye Tessa, we will miss you". Oooooooh!

Dus, ge kunt al wel raden, ik had geen honger meer voor nog een ijsje... Maar dat kon natuurlijk niet omdat ik iedereen juist gevraagd had voor ijs! Dus dan met Emeline nog mijn favo-dessert gedeeld ook...
En toen de te-laat-komers er ook eindelijk waren, moest ik opeens rechtstaan en kreeg ik nog een cadeautje ook!! Jeeej! Een ketting met bijpassende oorbellen, ik heb er een foto van, maar had gisteren geen tijd meer om die vanaf mijn camera op de computer te zetten.

En dan gisteren moest ik de trein nemen, he! 't was alleen Elena van wie ik echt afscheid moest nemen, want zij gaat er niet zijn wanneer ik mijn spullen ga ophalen, maar het was toch niet gemakkelijk... Pfff, ik wou efkes echt niet vertrekken!
En als ik gisteren al niet wou vertrekken, wat gaat dat dan over twee weken geven?
Allee, dan toch de trein genomen en zelfs nog op tijd, volgens schema, aangekomen!!

Deze morgen dan rechtstreeks van Trivandrum naar het dichtsbijzijnde strand (Kovalam, best wel mooi) getrokken en de rest van de dag niks gedaan, behalve in de zon gelegen!! En mij af en toe een beetje in te smeren... Maar, ik was precies vergeten dat ik hier wel meer dan 500 km meer zuidelijker ben dan in Manipal en de zon is hier een serieus stukske straffer en ik ben dus toch een beetje verbrand... Hopelijk is het morgen weg! Of toch zeker overmorgen, dan plan ik een uitje naar een ander strand, maar dat zal wel, zo erg is het nu ook weer niet!

Oh ja, mijn blauwe plek is zo goed als verdwenen. Gisteren toen ik met Emeline naar de beauty parlour ging voor een pedicure, voelde ik het nog wel toen ze de onderkant van mijn voet masseerden, maar ik kan nu toch weer zonder hinder stappen.
Ik kan jullie verzekeren dat dat een vreselijk ambetante plaats voor een blauw plek is!! En de enige reden dat ik er geen foto van getrokken heb, is omdat ik niet wou dat mijn vuile voeten op het internet stonden!!

Er zit precies weer een bug in mijn countdown, die denkt dat ik pas over 434 dagen terug naar Belgie kom... Geen nood, ik heb hier de man van mijn leven niet ontmoet, ik ga niet blijven en kom zoals voorzien op 11 maart terug!

15:10 Gepost door Tessa in Leven | Permalink | Commentaren (0) | Tags: afscheid, kerala, trip, eten, cadeautjes, trein |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.