24-03-08

Vrolijk Pasen!!

En, allemaal goed paaseitjes geraapt? Of lagen ze verstopt onder de sneeuw?
Hier lag vandaag best een mooi pakje sneeuw! En in de voormiddag heeft het nog mooi bijgesneeuwd ook, maar dat kon mij er toch niet van weerhouden om samen met ons Evy (Gruyaert, nvdr) een toereke te gaan lopen! Kwestie van mij wat voor te bereiden voor Canada, he, daar zal 't ook niet al te warm zijn en sneeuw gaat daar wss ook nog dagelijkse kost zijn de eerste maand(en?)... Spijtig dat de sneeuw hier nu toch wel stillekesaan begint te verdwijnen!

Ik begin er echt wel naar uit te kijken, nu!! Heb totaal geen plan, ik weet alleen dat ik de 4de april land in Montreal en moet daar dringend eens een bed in een hostel boeken, al een chance dat het daar nu geen hoogseizoen is. En een plan maken zal er waarschijnlijk ook niet meer van komen, mijn nieuw motto "go with the flow"!
Ik ga van de week nog wel een plan maken voor New York, ik ben daar maar vier dagen, dus moet er het beste van te zien maken en "we zullen wel zien", zal daar zeker niet het maximum uit halen...

De Lonely Planet ligt al op mijn bureau, de highlights heb ik al wel eens rap bekeken, maar moet toch eens kijken wat juist wanneer open is, wat waar dichtbij is, hoe ik overal moet geraken en wat alles mij gaat kosten! Nog veel werk dus, en dat laatste doet mij er ook aan denken dat ik nog naar de bank moet; heb al voor ongeveer 250 euro dollars besteld (385), maar ik moet ze wel nog gaan afhalen.

En dan moet ik mij nog inschrijven voor een postgraduaat aan het ITG, voor wanneer ik terug kom, maar ik moet nog een derde referentie bedenken, vrijwilligers om mij op te hemelen wanneer ze naar u bellen??
En ook nog iets bedenken voor een certificaat dat ik wel Engels spreek... Maar daar heb ik wat respijt (is dat een woord en schrijven ze dat zo?) voor gekregen, dat mag ik dus later indienen.

Volgende week zit ik op dit moment al op het vliegtuig en ik heb dus geen flauw idee wanneer ik dit allemaal gedaan moet krijgen!! En dan heb ik het nog niet eens gehad over het huis kuisen, mijn kast helemaal uitladen, zien wat ik nog nodig heb en wat niet meer, kuisen en terug inladen, een bezoekje hier, een bezoekje daar, boodschappen hier, boodschappen daar, ....

Ik moet er dus dringend aan beginnen voordat ik door het bos de bomen niet meer ga zien!!

De commentaren zijn gesloten.