03-04-08

I climbed the stairs to the top of the Empire State Building!!

Dus weeral iets dat ik van mijn "to do before I die"-lijst kan schrappen, he!
'k Heb natuurlijk niet de volledige 86 verdiepingen gewandeld, he... Gisteren (tijdens de dag zelfs helemaal niets), maar vandaag was het aanschuiven voor de lift voor de laatste zes verdiepen, maar omdat het druk was mochten we die ook klimmen en dat heb ik dan maar gedaan!
Ik wou dus nog eens teruggaan in de avond en dat was ook echt de moeite, ik ben helemaal verkocht en denk dat ik morgen nog eens een keer terugga... Gelukkig is het ESB inbegrepen in mijn New York Pass, ik heb dus maar beslist om niet naar de Top of the Rock te gaan (dat is zelfs niet eens zo hoog dan het ESB, maar kost wel nog 20 dollar).

Pffff, daarstraks is de memory card van mijn camera gecrasht... Ik was aan het inzoemen en opeens kwam er op het scherm "this card cannot be used" en nu kan ik ze dus ook niet meer openen op de computer! Gelukkig had ik gisteren al een deel van mijn foto's gekopieerd (mental note: doe dit elke dag vanaf nu!!) en zijn het dus maar alleen de foto's van vandaag die ik niet meer heb.

Ik had trouwens zo'n toer gedaan vandaag, was wel ok! Ook het MoMA (museum of modern art), een cruise rond Manhattan, een nachttoer en het ESB. Morgen dus nog de MET en Central Park en Rockefeller Centre (maar dus niet de top)!

04:41 Gepost door Tessa in Leven | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.