09-04-08

Ziekjes....

Pffff, ik ben een beetje ziek....

Ik had gisteren al wat last van keelpijn en was ook wat verbrand door de zon. Deze morgen ben ik toch om half negen opgestaan, gedouchet en gaan ontbijten, maar na het eten kreeg ik echt mijn klop; keelpijn, hoofdpijn, koorts, moe, ... Alles erop en eraan... En dan ben ik maar terug in mijn bedje gekropen om er de rest van de dag niet meer uit te komen. Tegen de middag kwam de vrouw van de eigenaar de kamer opmaken (want er waren weer wat mensen vertrokken) en ze zei dat zij hetzelfde probleem had, waarschijnlijk door het weer dat aan het veranderen is. En Caro en Jeff waren ook supervriendelijk, Caro was een paar keer komen vragen of ik iets nodig had en of ze lunch voor mij moest maken!

Nu gaat het weer wat beter, hoor, een paar dafalgans later... Ik heb zelfs spaghetti gemaakt en toch redelijk wat kunnen eten! Met een beetje geluk is alles morgen vergeten!

Ik ben dus nog altijd in Montreal en denk dat ik nog ga blijven tot vrijdag. Morgen nog een beetje beter worden en het wat rustigaan doen en dan overmorgen nog eens door de stad dwalen! Montreal is echt een leuke stad! Vieux-Montreal en The Plateau, ... En de winkels, dat is hier wat anders dan in Belgie, hoor!! Al een chance dat ik niks meer in mijn rugzak krijg, want echt alles ziet er hier goed uit!

Het weer was trouwens schitterend de voorbije dagen! Allee ja, het is nog wel koud, er ligt nog altijd sneeuw, maar de zon schijnt en uit de wind lijkt het dus best wel warm! En zo dat zonnetje, da s echt aangenaam, je moet zelfs een zonnebril opzetten!! Vandaag was het wel aan het ijsregenen (ik veronderstel dat dat zoiets al hagel is, ik ken het Engelse woord voor hagel trouwens niet), maar ja, ik ben helemaal niet buiten geweest, dus voor mij geen probleem! En hopelijk is ook het weer morgen weer beter!

Ik ga dus proberen om vrijdag te vertrekken, maar ik weet nog niet goed naar waar, ofwel naar Quebec City ofwel naar 1 van de Sugar Shacks, maar ik moet eerst eens uitzoeken welke open zijn deze maand en wat ze aanbieden voor hoeveel geld. Het nationale product van Canada is Maple Syrup voor wie het niet moest weten en dat wordt gemaakt in zo van die sugar shacks, via het traditionele recept. Afhankelijk van het weer doen ze dat in maart of april, dus hopelijk is er nog ergens eentje open!

Daarna ga ik zien hoe het met de sneeuw zit, als het nog te koud is om naar de nationale parken te trekken, ga ik ofwel terug naar de US voor een paar weken (Washington, Boston, misschien Chicago, ...) ofwel kom ik terug naar Montreal en zoek ik een jobke voor een maand om er daarna weer op uit te trekken.
We shall see, the plan is No Plan!

Oh ja, ik heb eindelijk een paar fotootjes van New York geupload, maar heb nu geen geduld om er meer te doen, dus nog een beetje geduld voor de volgende foto s!

01:11 Gepost door Tessa in Trips | Permalink | Commentaren (1) | Tags: weer, zon, montreal, ziek, hostel, foto s, werk, plan |  Facebook |

Commentaren

beterschap en veel plezier Hopelijk gaat het je al wat beter. En de plannen die je gemaakt (of niet gemaakt) hebt zien er ook goed uit.
Veel plezier nog

groetjes van ons

Gepost door: papa | 09-04-08

De commentaren zijn gesloten.