10-04-08

Kleine wasjes, grote wasjes...

Ik ging ze dus in het wasmachine steken... De lichte was op 30 graden, want daar zaten nogal wat synthetische dingen in en verder niet al te vuile T-shirts enzo en de donkere op 40, want daar zat ook ne fleece in en een jeans enzo.
Dus ik steek alles in het wasmachine (allee ja, in twee verschillende dus), geld erin en wat zie ik dan... Ge kunt dus kiezen tussen koud, warm en heet. Geen tussenin, geen specificaties. Euhm! En nu? (voor de oplettenden, ja ik heb dus het vraagteken gevonden) Tja, a l improviste dan maar he...

Op het eerste zicht ziet alles er nog hetzelfde uit, maar mijne fleece zou wel eens gekrompen kunnen zijn. Tja, dat zien we wel als ik dat de volgende keer aandoe! Pffff, ik dacht dat ik na India alles wel gezien had, wat is dat nu voor idiote zever??

Verder gaat alles wel weer goed, ik heb ondertussen twee nieuwe roommates, een Fransman en iemand van Mexico, ze vallen precies wel mee...
Oh en er zijn ook twee Belgen in het hostel, ze slapen bij Caro op de kamer maar blijkbaar doen ze niks anders dan klagen, volgens mij zijn ze gewoon te oud voor een hostel!

Anyway, got to go, catch you later!

03:11 Gepost door Tessa in Trips | Permalink | Commentaren (1) | Tags: was, hostel, vraag |  Facebook |

Commentaren

hey Hey!
Hopelijk is alles nu beter me je. Zo te zien veel plannen maar kan je moeilijk kiezen. Pik er het beste uit en geniet ervan zou ik zeggen!
Wat die wasmachines betreft: ons ma toen ze terugkwam van Kathy ook al dat ze daar in Amerika zo'n raar wasmachines hebben. Enfin hopelijk krimpt er ni te veel... En moest het toch zijn; dan hebde weer wa plaats in uwe rugzak en kunde iets kopen in die toffe winkels hé! ;-)

Dikke zoen!

Gepost door: Ines&Bart | 10-04-08

De commentaren zijn gesloten.