17-04-08

Cabane au sucre

Vandaag zijn we eindelijk naar een Cabana au sucre geweest. In ons hostel waren er twee Duitsers die voor hun roadtrip een auto gehuurd hadden in de VS en daarmee ook vijf dagen door Canada trokken.

Zij gingen Caro, Jeff en mij uiteindelijk voeren, dus gisteren hadden we gebeld om te reserveren! We waren gisteren ook nog iets gaan drinken, en deze morgen had er natuurlijk niemand de moed om zijn bed uit te rollen!! Jeff trok 1 oog open en vroeg of ik misschien iets tegen de hoofdpijn had, maar zelfs na een straffe Dafalgan was de kater nog te zwaar... En Caro die ging ook al niet meer mee, dus ikke alleen op schok met de twee Duitsers, ik wou dit niet missen, hoor!

We hebben daar dus gegeten voor drie dagen!! En alles met siroop, njam njam! Maar zo sticky... Echt, mijn vingers plakten helemaal aan elkaar! En vlak voor we vertrokken kregen we nog zo'n warme siroop die hard wordt op de sneeuw en toen hing het echt overal! Mijn broek, mijn trui, mijn haar, mijn vingers, pffff! Maar niet alleen bij mij, hoor, bij Robert en Till was het al zeker zo erg, alleen hadden die geen lang haar!

Maar 't was plezant, da's waar het om draait, he! Na het eten dropten Robert en Till me terug in Montreal en reden zij jammer genoeg door naar de VS...
Da's echt vreemd, soms, zo snel afscheid moeten nemen, soms ontmoet je mensen met wie je meer tijd zou willen spenderen, maar ja, dat kan niet altijd.
Vooral toen Marina naar Toronto vertrok, vond ik het echt wel jammer, in Quebec hadden we een leuke tijd samen gehad...

02:23 Gepost door Tessa in Trips | Permalink | Commentaren (1) | Tags: maple, afscheid |  Facebook |

Commentaren

Heylaba! Amai precies een leuk dagske gehad zo te lezen! En zo plakkerig... Hopelijk heb je foto's want 'k ben benieuwd hoe jullie er uit zagen ;-p.
Geniet er nog van daar!

Dikke zoen!

Gepost door: Ines | 17-04-08

De commentaren zijn gesloten.