20-04-08

Montreal is waking up!

Montreal is langzaamaan uit zijn winterslaap aan het komen en is echt een superleuke stad nu!!
Het weer is goed, de terrasjes zitten vol, er is altijd wel iets te doen, ...

Eergisteren zijn we in de late namiddag naar een concert van Creature geweest (een groep uit Montreal, best wel goed) en omdat het in de late namiddag was en relatief kort, was het ook gratis, dus dat viel ook weeral mee, want Montreal is verder wel duur, hoor!

Gisteravond zijn we dan echt een stapje in de wereld gaan zetten en naar een optreden van drie groepen geweest; de eerste twee waren vrij boring en onbekend, maar de derde groep (Lesbians on Extasy) was echt wel goed! Montreal heeft talent!!
Oh ja, kent er iemand mijn 2nd Sky bodywarmer? Donkerblauw met nogal felle kleurtjes op de schouders en de zijkant? Wel, blijkbaar wordt dat hier dus nogal verkeerd geinterpreteerd... We hebben hem om beurten aangedaan en merkten allemaal dat we door een verkeerde groep mensen bekeken werden, oeps ;-)
Maar 't was plezant en dat is waar het om draait, he!!

Deze morgen ben ik naar het musee des beaux arts geweest, zeker aan te raden, relatief groot (maar natuurlijk niet te vergelijken met de MET), je kan er een halve dag in ronddwalen, maar ze hebben echt een goede selectie gemaakt! En nu was er een tijdelijke tentoonstelling van Cubaanse kunst, echt sjiek!

Ik ging normaal morgen vertrekken, maar heb juist de treininfo opgezocht; het duurt 21uur om tot in Halifax te geraken en kost 154 dollar, terwijl ge voor 184 dollar kunt vliegen... Ik denk dus dat ik nog tot woensdag zal blijven; de eerstvolgende dag voor deze goedkope vlucht!
Ik ga ze vandaag nog boeken, om zeker niet het risico te lopen dat ze weg is!!

23:22 Gepost door Tessa in Leven | Permalink | Commentaren (1) | Tags: montreal, musea, trein, vlucht, uitgaan |  Facebook |

Commentaren

Hey Piepeloe!

Ik wou maar even laten weten dat ik je mail gekregen heb, maar 'k heb nog geen tijd gehad om te antwoorden.
Eén van de dagen mag je een uitgebreid verslag verwachten van mij :-)
Dikke zoen

Gepost door: Ines | 22-04-08

De commentaren zijn gesloten.