28-04-08

Airstop - never again!

Pffff, een paar dagen geleden had ik geprobeerd om naar airstop te bellen om mijn ticket te veranderen, maar zoals reeds eerder ondervonden; 070-nummers bellen vanuit het buitenland gaat niet altijd. Dan maar een mailtje gestuurd om mijn terugreis te veranderen; vanuit Vancouver in plaats van Toronto.

Kreeg ik dus een mail terug dat de bestemmingen van mijn ticket niet gewijzigd kunnen worden!?! Ikke dus al niet goedgezind; alle info over mijn jongerenticket nog eens opgezocht en een boze mail teruggestuurd. Blijkbaar is dat niet mogelijk bij alle jongerentickets. Ok, dat is wel logisch, maar ik heb bij het boeken verschillende keren expliciet gevraagd of het om zo'n flexibel ticket ging, waarvan de voorwaarden (en de prijs voor wijzigingen) op de website stond en toen was dat allemaal wel in orde!! Aaargh! Anders zou ik dat zeker niet geboekt hebben!!

Hallo, waarom zou ik in godsnaam anders een ticket van bijna 600 euro kopen, terwijl ge gemakkelijk een van tussen de 450 en 500 euro kunt vinden, maar dat dan niet flexibel is! Pffff! Bij deze dus een tip; koop geen ticket bij Airstop, want ge wordt daar gewoon afgezet!

Gisteren dus mijn opties eens overlopen en vliegen is hier niet bepaald goedkoop... Dus als ik eerst naar de westkust moet en dan nog eens terug naar de oostkust... 't is trouwens een beetje goedkoper om vanuit Vancouver naar New York te vliegen dan naar Toronto, maar dat is dan helemaal belachelijk, want ik heb voor die vlucht van Toronto naar New York al wel betaald!!

Pffffff!!

17:33 Gepost door Tessa in Trips | Permalink | Commentaren (0) | Tags: frustratie, ticket, airstop, vlucht |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.