01-05-08

Time for new experiences!!

Een tijdje geleden ondertussen, in New York ontdekte ik Starbucks coffee en njammie muffins en cookies enzo en hier in Canada verwende ik mijzelf er af en toe ook nog eens mee ook al was dat hier een stuk duurder (vanwege de dollar koers), maar een paar dagen geleden, op Prince Edward Island, waren we "gedwongen" om voor onze cafeine-shot naar Tim Hortons te gaan, een Canadese keten, stukken goedkoper dan Starbucks of Secund Cup en met misschien wat minder keus en minder speciale koffies, maar voor half de prijs!! Ik heb er dus ondertussen al verschillende muffins geprobeerd en ze zijn allemaal jammie en ze hebben er ook sandwiches!

Verder nog een nieuwe ervaring; hier in Nova Scotia (allee ja, in de Maritimes in 't algemeen) is niet bepaald veel openbaar vervoer en een vriendin uit Quebec had mij gezegd dat ik zeker naar Brier Island moest gaan, maar de bus vanuit Halifax gaat nog niet eens tot in de helft... En er zijn onderweg ook geen hostels. Dus, naar couchsurfing gesurft (hehe) en een familie gevonden in Wolfville. Superlieve mensen!! Ik krijg niet alleen een bed, maar ook nog eten en ze brengen mij overal naartoe en hebben voor mij uitgezocht hoe ik op Brier Island kan geraken! Deze voormiddag de dochter dan maar op een koffie getrakteerd, want ze willen helemaal niet dat ik iets betaal. Voor een eerste couchsurfing experience is dit dus zeker een succes en voor herhaling vatbaar!!

19:32 Gepost door Tessa in Trips | Permalink | Commentaren (1) | Tags: couchsurfing, koffie, nova scotia, brier island |  Facebook |

Commentaren

geluk! Pietzak!
Veel zien en genieten.
Mama

Gepost door: mama | 05-05-08

De commentaren zijn gesloten.