30-05-08

Helloa!

Oei oei, precies al een hele tijd geleden dat ik nog geblogd heb; tijd voor een onverwachte update!

Eerst en vooral mijn Engelse test; zeer vlot verlopen!! Ik heb een A in elke categorie, High advanced in schrijven, lezen en spreken en advanced in grammatica en luisteren. Dat viel dus mee, he! Nu gaan mensen mij eindelijk geloven als ik zeg dat ik Engels spreek; misschien moet ik die test ook maar eens in 't Frans doen (ineens een reden om terug naar Montreal te gaan :-D ). De resultaten doorgemaild naar het ITG en tegen het einde van volgende week zou ik een antwoord moeten hebben! Spannend... Maar, ik heb er wel vertrouwen in, ze zouden mij die test toch niet hebben laten doen, moesten ze mij sowieso niet aanvaarden, he?

Verder dus mijn plannen vanaf hier! Ik heb dus Montreal eindelijk achter mij gelaten en dat was wel vreemd... Ik heb daar zoveel vrienden gemaakt en een fantastische tijd gehad; 't was echt jammer, maar tijd om verder te gaan wil ik heel dit land bezoeken!

Ik ben dus voor de moment in Toronto, maar zoek hier niet al te lang te blijven. Volgende week, de 4de juni, heb ik een bus naar Buffalo geboekt en ga ik vandaaruit Niagara Falls bezoeken. Vanuit Buffalo trek ik dan terug naar New York voor twee dagen en dan door naar Boston en een paar dagen later naar Washington DC.
Tja, onverwachte plannen, he...  Tja, ik begin een beetje te twijfelen of ik nog wel wil werken, ik ben hier maar voor zo'n korte tijd en dus waatom niet efkes de grens over steken; 't is eigenlijk zo dichtbij! Dat niet werken, dat kan volgende week nog wel veranderen, als ik mijn visa-rekening krijg... Maar dat zien we dan wel weer!
Morgen ga ik eens op zoek naar een tweedehands Lonely Planet voor de VS en goedkope airlines. Na de oostkust wil ik ook nog naar Chicago en dan terug naar Canada; Alberta en BC, de Rockies en de westkust!!

Keep up with my plans!! 

02:58 Gepost door Tessa in Trips | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Proficiat! Proficiat Tessa, goed gedaan! Buffalo? Ik heb een vriendin in Buffalo, ben haar eens gaan bezoeken en toen zijn we ook naar de Falls geweest. Héél indrkuwekkend!

Gepost door: Julie | 30-05-08

Hey Tessa,

Ik ben er eindelijk nog eens geraakt. Ge hebt groot gelijk als je zegt dat je nog wat wil reizen en dat werken bijzaak is. Hopelijk zit het financieel ook nog goed. Je komt er misschien maar 1 keer.

Amuseer je nog!!!

Gepost door: Liesbeth | 31-05-08

Van harte gefeliciteerd met je resultaten van de test.
Dat van dat frans pourquoi pas....?
In ieder geval nog veel plezier.

Gepost door: Reinilda van Gool | 01-06-08

supergoed fantastisch dat je geslaagd bent. Dus over een paar maandjes kan je starten op tropisch instituut!
Heb je nog geen foto's om op je blog te posten?Wij kijken er nieuwsgierig naar uit.
Mama

Gepost door: mama | 03-06-08

De commentaren zijn gesloten.