03-06-08

Great...

Juist een hele post getypt die niet gepost werd, pffff, kan ik dus weer helemaal opnieuw beginnen...

Eerst dus het goede nieuws! Ik ben nu officieel ingeschreven voor het Postgraduaat in Tropical biomedical sciences and International Health Management aan het ITG, mijn inschrijvingsgeld is betaald en mijn auto besteld. Ik kan dus zonder zorgen terugkomen binnenkort!

Vandaag mijn laatste dagje in Toronto en in Canada! Normaalgezien vertrek ik in september ook vanuit Toronto, maar omdat ik naar de VS ga, ga ik eens binnenspringen in een Delta kantoor en zien of die wat meer "helpfull" zijn dan Airstop en of die iets voor mij kunnen doen!
Gisteren hier naar het strand geweest op Toronto Island, 't was echt supermooi weer! Een beetje rongewandeld langs het water van Lake Ontario en wat gezond op het strand, meer moet dat niet zijn!

Vandaag trouwens voor de laatste nacht van kamer veranderd. Ik sliep in de meisjeskamer en Michael had mij gevraagd of ik er iets mee inzat om naar een gemengde kamer te verhuizen, omdat er vandaag een paar meisjes aankwamen die in de meisjeskamer wilden slapen. Geen probleem voor mij... Maar ik had beter direct verhuisd, gisterenavond!! Amai, er is dus een nieuw meisje in ons kamer en die snurkt verschrikkelijk!! Echt, ik heb nog nooit iemand zo hard horen snurken, laat staan een meisje!! Clementine is in het midden van de nacht opgestaan en had geprobeerd om haar wakker te maken, maar toen da niet lukte, is ze maar op de zetel in de TV kamer gaan slapen, waar ze het gesnurk dus nog altijd kon horen!! En Katja wou een paar uur later hetzelfde doen, maar de zetel was toen al bezet... En Miquaela en ikke hebben ook niet bepaald veel geslapen, pffff! Vandaag dus met z'n allen (allee, op twee meisjes na), naar de gemengde kamer verhuisd!!

Morgen dus naar de VS, vandaag geprobeerd om al mijn klein geld uit te geven, zodat ik dat niet heel de tijd moet meezeulen! Hopelijk geraak ik zonder problemen de grens over!

En dan overmorgen al terug naar Canada, de Niagara Falls bezoeken... Maar dat is maar voor een dagje, vlug de grens over en dan terug!
Oh ja, ik heb mij dus weer een nieuwe Lonely Planet aangeschaft! En dan ook bij een bureau accesoires shop gestopt om van dat plastiek kaftpapier aan te schaffen... De mensen hier denken dat ik meer van reisgidsen hou dan van reizen!! Maar dat is nu ook weer niet waar, hoor! Maar een reisgids is een leuk aandenken en ik wil die gewoon een beetje waterresistent hebben, zodat ik mij daar niet te veel zorgen over moet maken! En ik zeul die overal mee naartoe... Heb er trouwens voor de moment al drie, twee van meer dan 1000 pagina's! Maar, ik heb ze allemaal nog nodig, dus ik kan er geen terugsturen of zo!

21:54 Gepost door Tessa in Trips | Permalink | Commentaren (3) | Tags: lonely planet, hostel, toronto, vs, canada, niagara falls |  Facebook |

Commentaren

rain drops Bij ons valt of viel er ook veel water. Wss niet zo spectaculair als "the falls" maar toch!
Veel plezier nog! En thuis zijn er nietzo'n snurkers: is mss iets om naar uit te kijken om overstap vakantie en thuis wat vlotter te laten verlopen.
Mama

Gepost door: mama | 05-06-08

Helaba,
goed nieuws dat je binnen bent voor die nieuwe studie. Zal wel heel goed meegenomen zijn.
Ik lees geregeld je blog en ben begin dan ook te dromen van een sabat jaar. Verwacht je maar aan wat vragen als je terug bent. Alhoewel ik waarschijnlijk weer eerst moet gaan werken voor de centjes.
Swoit, trek een paar foto's van de omgeving aub en veel plezier nog.
Groetjes
Roselien

Gepost door: Roselien | 06-06-08

gij zijt nogal een globetrotterke zene! 'k ben jaloers!! en ITG = tropisch instituut in Antwerpen?? 'k heb daar drie jaar vlakbij gewoond, om de hoek! leuke buurt!

Gepost door: Ruthje | 06-06-08

De commentaren zijn gesloten.