10-06-08

Feeling hot, hot, hot!

Man, het is hier warm!! Oh my god!
De eerste dag in New York was echt verschrikkelijk, vooral de vochtigheid, man, precies India in oktober en november, pffff, ik kan dat echt niet verdragen, hoor! Al een chance dat het in Belgie niet zo vochtig is, ook al is het een hittegolf!

Vandaag ging het dus wat minder warm worden, ik had gehoord iets rond de 80 (25 of zo), dus ikke een jeans en een zwart T-shirt aangedaan, want ik ging bij iemand van Couch surfing blijven slapen en wou er dus wel een beetje deftig uit zien als ik in Boston aankwam... Maar amai, in plaats van minder warm is het nog warmer; 't gaat hier bijna naar de 100, denk ik!

Morgen nog altijd zo warm, maar ik ga toch proberen om wat van Boston te zien en de wandeltocht te doen. Overmorgen dan de universiteiten hier bezoeken (MIT en Harvard) en de dag daarna weer door... Naar Viki en haar openluchtzwembad. Sorry Viki, moest ge dit lezen, dat is heus niet de enige reden dat ik kom, hoor, maar 't is wel mooi meegenomen, en een flashback naar mijn unief in India!

01:34 Gepost door Tessa in Trips | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

hot?! Liever Hot dan waar we hier alweer naar toe gaan. 2 goeie dagen en dan wisselvallig met kans op buien! Ja geef mij maar wat hot-toestanden. en hoe is het met je gewicht? Nog steeds geen kilo extra? Houden zo! Mama

Gepost door: mama | 10-06-08

piepeloe Hey Tessa!

Amai 't was ff geleden dat ik hier was langsgeweest... Je hebt weeral prachtige zaken gezien zo te lezen. Geniet er maar van!
Bedankt voor je mailtje, 'k ga proberen zo vlug mogelijk te antwoorden, maar 'k heb het redelijk druk, dus vergeet het mij als het wa langer duurt hé.

Zo, hou je goed daar!
Dikke zoen!

Gepost door: Ines | 13-06-08

hmmm... Ik ging hier juist een post typen, maar kan precies niet op mijn blog op...
Over een paar dagen nog eens proberen, he, sorry voor de vertraging!
Greets from Massachusetts!

Gepost door: Tessa | 14-06-08

ICT Zeg je moet een ICT-er onder de arm nemen want het lukt precies niet meer om nog iets op je blog te plaatsen. Of misschien heb je geen tijd ervoor of erger nog heb je niks te vertellen...

Gepost door: Reinilda van Gool | 17-06-08

De commentaren zijn gesloten.