04-07-08

Back to civilization!

Helloa!

 Gisteren dus veilig en wel van mijn kano-tocht (blijkbaar spel je dat dus met een k en niet met een c...) terug in Toronto aangekomen!!
't Was zeker en vast wel de moeite, maar ik was letterlijk bijna opgegeten door de muggen!! Amai, de eerste avond hadden ze mij moeten helpen om mijn contactlenzen uit te  krijgen, omdat mijn oog volledig toe was (Tim, weet ge nog, uw oog vorige zomer, awel, dat had ik nu voor...)! De volgende dag  mijn handen helemaal opgezwollen, precies een uier van een koe, met mijn vier vingers!
Vanaf de tweede dag dan altijd een bug-jacket aangedaan (precies een bee-keeper), maar dat hielp dan toch!
En verder dus genoten, van het kamperen, het kanoen, het water, de rust en kalmte, ...
Jaja, zeker voor herhaling vatbaar!!

Gisteren dan na een eindeloze vertraging (drie uur en half) in Toronto aangekomen, vandaag een dagje uitgerust en morgen vlieg ik naar San Diego!! Jeeej, California, here I come!!

Het ding als je reist is, voor elke fantastische tijd die je beleefd hebt, zoals de kanotocht, er staat altijd wel weer iets anders even goed of misschien nog beter te wachten!! En ik kijk dus superhard uit naar de westkust! Denk dat het een heel andere ervaring gaat zijn, stay tuned!
En, ik zal proberen om de volgende keer wat sneller een berichtje te posten...

Dikke zoen! 

02:04 Gepost door Tessa in Trips | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

wah! zal inderdaad wel een leuke trip geweest zijn. En ja allergie van de muggen heb je van geen vreemden hé? En papa heeft vroeger voor we getrouwd waren ook zo'n dik oog gehad.
Veel plezier nog en tot binnenkort.
Mama

Gepost door: mama | 04-07-08

Dag Tessa...ik volg regelmatig uw avonturen....het moet vreselijk zijn van die muggen..lieve groetjes en een fijn weekend

Gepost door: Yolanda | 04-07-08

De commentaren zijn gesloten.