05-07-08

Veilig en wel toegekomen in San Diego!!

Ondertussen bijna een uurtje geleden hier in het hostel toegekomen en het ziet er wel okay uit! Vrij groot, maar goede keuken, gratis internet,...

Vanmorgen al wel supervroeg (hum, hum, dat is relatief, maar ondertussen denkt mijn lichaam wel dat het half vier 's morgens is) moeten vertrekken, eerst een bus genomen en dan twee vliegtuigen, maar alles was op tijd en mijn bagage was erbij enzo.
Ik mocht dus gratis 1 stuk bagage van minder dan 50 pond inchecken en ik had al van een paar mensen gehoor dat als je 51 pond hebt, ze je direct 29 dollar aanrekenen. Maar ik had in Toronto geen weegschaal en kon dat dus niet checken, maar ik gokte dat het iets tussen de 40 en 45 zou zijn. Amai, ik leg mijn zak daar op de weegschaal; 49 pond!?! Wat sleur ik toch allemaal mee???

Dan mijn handbagage beginnen uitsorteren, natuurlijk vergeten om mijn nagelknipper en scheermesje in mijn bagage te steken, ai! Al mijn vloeistoffen dan maar in mijn toiletzak gepropt en mijn tandenborstel en scherpe toestanden los in mijn rugzak (ik kon maar proberen, he...) en op weg naar de security.
Mijn flesje conditioner heeft ducktape rondomrond omdat mijn borstel daar per ongeluk een gat in geprikt had en die tape moest er dus af, zodat ze kon zien dat dat toch wel zeker minder dan 100 ml was! Maar dat scheermesje en die nagelknipper, daar werd niks van gezegd!
Airport security, .... pffff!

Dan mijn eerste vlucht; ik check onder mijn stoel, geen reddingsvest. De flight attendant hier dan van op de hoogte gebracht en weet ge wat die zei?! Oh, da's geen probleem, we hebben er wel wat op reserve en kunnen dus zonder vest onder elke stoel vliegen! Euh, hallo, veiligheid??? Ik ben geen idioot en dat komt maar heeeeel zelden voor dat ge een reddingsvest nodig hebt, maar komaan, als er dan toch reserve zijn, dan is het toch maar een kleine moeite om mij er een te geven, zeker?
Verder alleen maar goede woorden voor AirTran, in Atlanta stond iemand ons op te wachten om ons door te sturen naar de juiste gate, aan boord verkopen ze geen snacks of zo, daar verspelen ze dus al geen tijd mee, maar komen ze wel een aantal keer rond met drinken (alleen softdrinks, alcohol is 6 dollar) en pretzels en zelfs Lotus koekjes, jaja!!

We waren trouwens juist op tijd in San Diego voor het vuurwerk, maar dat was niet bepaald de moeite, hoor, zeker niet voor Amerikaanse normen, alles is hier anders toch altijd overkill!!
Wel superveel auto's en het duurde een eeuwigheid voordat de bus "downtown" San Diego was en dan werd ik ook nog veel te ver van het hostel gedropt, maar ik ben hier dan toch geraakt!

Morgen doe ik lekker heel de dag niks!! Uitslapen, dat wordt dringend tijd en dan misschien naar het strand, maar dat is het toch wel!

09:27 Gepost door Tessa in Trips | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Californian surfing time De muggen dus overleefd, 't zou niks voor mij geweest zijn, heb er nog meer last van dan jij...
Veel plezier op het strand en zoek er maar een knappe (macho) surfer uit, die liggen daar naar het schijnt voor het oprapen....

Gepost door: Reinilda van Gool | 06-07-08

De commentaren zijn gesloten.