07-07-08

California, I'm loving it!!

Ja lap, ik was hier juist halverwege door mijne post, komt hier zone werkman binnen die zonder waarschuwing gewoon de pries uittrekt!! Aaargh... "Oeps, sorry" zei hij toen, pfff.

Enfin, gisteren dus zoals voorspeld niet al te veel meer gedaan, ik had dus een jetlag!? Amper drie uurtjes verschil en om 6uur 's morgens was ik klaarwakker, maar natuurlijk om 11uur al terug steendood!
Uiteindelijk in de namiddag dan toch San Diego gaan verkennen en amai, dat is hier shoppingparadijs!! En allemaal zo goedkoop. Er is hier dus een winkel Steve en Barry's, waar alles minder dan 10 dollar kost en onder het motto "I believe style is not a privilege" heeft Sarah Jessica Parker daar dus een hele collectie voor ontwikkeld. Mijzelf dan maar getrakteerd op een nieuwe short, twee topjes en een T-shirt. Na lang en rijp beraad heb ik dan ook maar besloten om mijn joggingbroek hier in San Diego achter te laten, alles past helemaal niet meer in mijne zak en die is nog wel goed, maar komaan, hoe vaak draag ik nu thuis een joggingbroek?? Ik twijfel ook nog over ne fleece, maar ik heb er vorige week al ene achtergelaten in het Algonquin Park... En sorry tante Diane en Staf, ik heb mijn Esprit pyjama de voorbije negen maanden zo goed als elke dag aangehad, maar als ik die van de week kan omwisselen voor een goedkope babydoll dan gaat hij er toch ook aan.

Oh ja, gisterenavond toen ik ging slapen zag ik dus dat mijn lenzenvloeistof ondersteboven in mijne rugzak zat. Ik dacht "Allee, dat zou ik nu toch nooit doen, veel te veel kans dat dat uitloopt." Maar verder had ik daar niet meer bij stilgestaan (veel te moe). Maar toen ik dus deze morgen op zoek was naar zonnecreme, zag ik dat helemaal van onder in mijne zak mijn wasproduct ook ondersteboven zat en wel was uitgelopen! Gelukkig steek ik dat altijd in twee plastieke zakken... En toen ik alles dus uit mijne zak haalde vond ik een briefje van de luchthaven security dat mijn zak was onderzocht op zoek naar prohibited (?) items. Pfffff, allee, ik begrijp heus wel dat ze de luchthavens en vliegtuigen veilig willen houden en ik kan er heus wel tegen dat mijn zak gecontroleerd wordt, maar een beetje gezond verstand kan toch geen kwaad zaker!? Is dat dan zo moeilijk om flessen met vloeistoffen niet ondersteboven te steken???

Die zonnecreme had ik trouwens nodig omdat we vandaag als echte trouwe fans van The OC de stranden van Orange County een bezoekje gingen brengen. Laguna beach was mijn (onze) favoriet, Newport beach is serieus overrated! Veel te veel toeristen en allemaal zo van die vakantie strandhuisjes die voor een week verhuurd worden. Veel te groot strand ook, met veel te veel volk natuurlijk.

Maar 't was dus een heel plezant dagje, morgen denk ik de zoo te gaan verkennen. Ik dacht dat eerst van mijn programma te schrappen, want er valt hier zoveel te doen, maar iedereen zegt dat het echt wel de moeite is en het is een van de grootste ter wereld, dus ja!

07:06 Gepost door Tessa in Trips | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.