10-07-08

Bye bye San Diego...

Vandaag neem ik de trein naar LA... Na een weekje was het tijd om San Diego achter te laten, ook al was het hier nog zo goed!

Gisteren was ik naar La Jolla gegaan om te gaan snorkelen, het weer was weer niet al te schitterend (het is ier wel warm, maar de voorbije dagen wat bewolkt...), maar het was mijn laatste hele dag, dus als ik nog haaien wou zien, was het de moment, he!
Ik had dus een tour geboekt, 1 uur met een gids en dan mag je de rest van de dag het materiaal houden, dus dat was niet zo slecht, he. En, er was niemand anders die die tour deed, dus ik had de gids voor mij alleen!! En het was een supertoffe! Ashley is een paar jaar jonger dan mij (want ze mag nog niet drinken), gaat in LA naar de unief en was in San Diego voor de zomer en doet dit dus als vakantiewerk. Maar ze is in San Diego opgegroeid, gaat elke dag snorkelen en kayakken en weet dus alles van de omgeving en de vissen en zo!
Uiteindelijk dus leopard sharks, sand sharks, sting rays en nog een aantal kleine vissen gezien. Dat is hier natuurlijk niet zoals in de Rode Zee, het is hier geen rif of zo, maar een gewone oceaan, dus zeker de moeite!

Gisteravond ook nog eens een toertje gaan lopen! Ik zat op mijn kamer, rond een uur of acht en moest dus mijn zak pakken en mijn haar wassen (na meer dan twee uur in de zee te zwemmen, is dat zeker nodig!), maar ik had totaal geen motivatie... Mij dan maar omgekleed om een toertje te gaan joggen, twintig minuutjes maar, maar meer moest dat niet zijn, mijn motivatie was direct weer terug!! Mij wel een beetje mispakt aan de 100 trappen van het San Diego conventian centre, maar ik wist dat het uitzicht het waard was en had het 's avonds nog niet gezien, dus toch maar doorgezet!

Deze morgen dus uitgecheckt, seffens nog eens effe naar de haven wandelen en dan op naar LA, waar ik dus bij iemand van couchsurfing ga logeren, we gaan vanavond al direct uit, dus ik ben eens benieuwd!!

19:56 Gepost door Tessa in Trips | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

je hebt een erg mooie blog! Ook voor jou een prettige vakantie! Ik kom zeker nog een terug!

Gepost door: Zonnebloempje | 17-07-08

Moviestars Hoe zit het in L.A., hebben de filmsterren daar geen internet,...of heb je geen tijd om je blog bij te werken. Tja misschien loop je wel van de ene naar de andere "casting" ?

Gepost door: Reinilda van Gool | 17-07-08

De commentaren zijn gesloten.