22-07-08

Yosemite!!! Yay!

Vanavond vertrek ik dus naar Yosemite National Park. En volgens mij heb ik veel te hoge verwachtingen... In een half jaar tijd heb ik de zon zien opgaan boven de Himalaya, de zon zien ondergaan over de Taj Mahal, regenbogen in de mist van de Niagara Falls gezien, de oneindigheid van de Grand Canyon willen inschatten, ... Niks kan mij precies nog shockeren, misschien gaat Yosemite dus serieus tegenvallen omdat ik er zoveel van verwacht; Amerika's meest bezochte nationaal park, de hoogste watervallen in Noord-Amerika, ... klinkt toch goed, he! Van het weekend ben ik in Sacramento verzeild geraakt; het hostel was super, maar verder, pfff. Capitol building was wel nog interessant, maar Old Sacramento was niks meer dan een tourist trap met veel te veel chocola. Uiteindelijk daar dan toch twee nachten moeten blijven slapen bij gebrek aan iets in San Fran, maar dan voor gisteravond toch nog iets gevonden. Gisterenmorgen dan terug naar San Fran gekomen en de Golden Gate Bridge gaan bewonderen. Ik wou er over te wandelen (bijna 3 kilometer), maar ben maar tot aan de eerste grote steun-dinges geraakt; amaaaai, zo koud, pfffff! Dat was dus het enige goede aan Sacramento, daar was het tenminste warm! 't Ging dan misschien wel naar de 100 graden, maar hier is het maar amper 60! En ik had dan wel een trui en bodywarmer aan, maar die wind op de brug was er toch nog te veel aan! Enfin, ik heb het dan toch gezien, he! Vrijdag kom ik terug van Yosemite en neem ik de nachttrein naar Portland (18uur, pffff), waar ik mag couchsurfen bij Rose en Scott. Ik ga mij daar wel direct moeten verontschuldigen en douchen, want tot zaterdag gaat dat er niet meer inzitten ;-) (bweik, ik vind dat ik nu al stink...)!Oh, ik typ dat hier weer op een mac (lang leve gratis internet in Apple stores, die nu ook wat minder druk zijn nu de nieuwe iPhones uit stock allemaal verkocht zijn); en mac en skynetblogs zijn niet bepaald de beste vrienden, dus geen layout, again, I'm sorry, als je mij een mini-laptop wilt sponseren, checks zijn altijd welkom ;-)

02:00 Gepost door Tessa in Trips | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

ja watte Hoi,
Zoveel gezien en wij zitten hier maar. Vandaag wel eindelijk goed weer. Probeer nog maar zoveel mogelijk te zien, want het einde nadert nu snel. Nog vele leuke dagen gewenst en genieten maar.
Mama

Gepost door: mama | 25-07-08

Geniet maar! Hey Tessje,

Je moeder heeft gelijk, geniet er nog maar goed van! Nog een dikke maand en je staat hier terug. Hoe snel zo'n paar maanden toch om zijn hé!
Ik wens je nog veel mooie ervaringen toe!

Dikke zoen!

Gepost door: Ines | 28-07-08

De commentaren zijn gesloten.