09-08-08

Back to Vancouver!

Daarstraks hebben we Vancouver Island achter ons gelaten en hebben we de ferry terug naar Vancouver genomen.

Daarjuist effe een stress-aanval gehad (de derde in twee dagen, maar daarover meer als ik sebiet nog tijd heb). Ik belde dus het nummer dat John, mijn host, mij gegeven had, maar kreeg de operator aan de lijn die zei dat dit nummer niet in gebruik was. Euhm....
Ikke dus naar de bibliotheek, om te zien of die nog open zou zijn om mijn mail te checken, misschien had ik het nummer verkeerd overgeschreven. De bib natuurlijk al toe, wat dan??
Na effe de opties, dat waren er vrij weinig, te overwegen had ik dan maar besloten om richting zijn appartement te wandelen en dan in een coffeeshop te wachten tot 10.30 wanneer hij thuis zou komen van zijn werk. Uiteindelijk langs een internetshop gewandeld en daar dan maar binnengegaan, en er was een mailtje op mij aan het wachten dat John's telefoon niet meer werkt, oef! Hij komt mij hier sebiet halen, want hij heeft blijkbaar al vroeger gedaan met werken! Pfew!

Mijn eerste bijna hartaanval was toen ik gisteren mijn paspoort niet meer vond, ai... Ik heb dat normaal altijd op dezelfde plek (mijn heuptasje voor onder mijn kleren), maar dat zat daar gisteren niet in... Half in paniek alles uit mijne rugzak beginnen gooien en toen dacht ik er uiteindelijk aan dat ik dat in Vancouver in een binnenzakje van mijn rugzak gestoken had, omdat ik het niet nodig vond om er heel de dag mee rond te lopen, omdat ik het veilig kon achterlaten bij mijn host. Oef, het zat er nog in!

De tweede hartaanval was toen ik wou gaan slapen en ik mijn slot van mijn locker niet meer openkreeg, de sleutel wou niet omdraaien!! Aaaargh! Uiteindelijk hulp gaan vragen aan de receptie en die mens gaf mij dus een ding om mijn slot mee door te knippen. Ikke terug naar mijn kamer en dat geprobeerd, maar dat werkte dus niet, mijn slot was veel te stevig!!! Terug naar de receptie en die mens probeerde dat dan ook, maar dat werkte dus echt niet, he... Wij met twee naar dat slot aan het kijken en dan toch de sleutel nog maar geprobeerd en opeens floepte het dan toch open! Oef! Onnodig te zeggen dat ik dat slot met sleutel en al in de vuilbak gekegeld heb!

Enfin, mijn host komt hier juist binnengewandeld, dus dit is het voor vandaag! Dees is trouwens allemaal onnodige info, hopelijk heb ik morgen wat tijd om iets te vertellen over Victoria!

05:57 Gepost door Tessa in Trips | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.