10-08-08

 

Oh my god, daarjuist gezien dat ik in een maand tijd maar amper 8 berichtjes geschreven heb!! Pffff, da's niet bepaald de moeite, he, nogal wiedes dat die teller hier serieus blijft steken!

Gisteren dus uiteindelijk mijn host gevonden en naar zijn appartementje gewandeld en nog effe iets gaan drinken, maar toen was mijn kaars totaal uit!
Deze morgen dan alles nog maar eens uit mijne rugzak gegooid en al mijn kleren uitgewassen, amai, ik moet er de laatste tijd echt maar schandalig bijlopen, hoor! Van de 20 topjes en T-shirts die ik na mijn shopping-splurge in San Diego geteld had zijn er nog welgeteld twee topjes en twee T-shirts met mouwtjes "echt proper", twee heb ik er ondertussen al weggegooid en nog drie ga ik nadat ik ze de volgende keer aangehad heb weggooien. Al een chance misschien dat ik binnenkort naar huis ga, want ik heb gisteren mijn vliegtuigticket voor Toronto gekocht en heb dus niet bepaald geld om mijn kleerkast uit te breiden...
Als er dus iemand graag iets uit Canada heeft dat je in Belgie niet kan kopen of zo, laat maar iets weten, want ik ga precies meer dan genoeg plaats in mijn rugzak hebben, tegen dat ik terug in Toronto ben!!

Morgen ga ik de Grouse Grind hiken! Duim dus maar voor mij, want het is blijkbaar niet bepaald een simpele hike. Maar het zicht vanop Grouse Mountain zou het waard zijn en ik heb niet bepaald 40 dollar over voor een gondola rit van 5 minuutjes!! Dus, klimmen is de boodschap, hopelijk haal ik de top!

En maandag trek ik dan waarschijnlijk naar Whistler, ge weet wel, waar de 2010 Olympics gehouden gaan worden! En daarna off to the Rockies, yay!!!

02:52 Gepost door Tessa in Trips | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.