11-08-08

Verdere plannen!

Gisteren een vlucht naar Toronto geboekt, want daar moet ik binnenkort mijn vliegtuig helemaal naar huis pakken... Op 2 september vlieg ik dus van Calgary, Alberta terug naar Toronto. En gisteren heb ik ook mijn trip naar de Rockies aangepast, het ziet er dus nu als volgt uit:

8/11 Vancouver to Whistler
8/12 Whistler
8/13 Whistler to Vancouver
8/14 Vancouver to Shuswap
8/15 Shuswap to Banff
8/16 Banff to Rampart Creek
8/17 Rampart Creek to Edith Cavell
8/18 Edith Cavell to Jasper
8/19 Jasper
8/20 Jasper
8/21 HI Jasper to HI Athabasca Falls
8/22 Jasper to Banff

Een superdure trip, maar ja, je stopt op allerlei plaatsen waar Greyhound niet kan komen en sommige hostels in Rampart Creek, Edith Cavell en Athabasca Falls zijn echt in de middle of nowhere, waar je zelf al je eten mee naartoe moet pakken enzo, dus dat is toch wel iets apart, he!

Dan heb ik dus nog een paar dagen in Banff en dan ga ik misschien nog naar Drumheller voordat ik vanuit Calgary terug naar Toronto vlieg.

Vanmorgen heb ik de Grouse Grind beklommen! Amper 3 kilometer, maar bijna een kilometer hoogteverschil! 't Was dus wel de moeite, maar ik had er geen race van gemaakt en had dus nog energie over toen ik eindelijk bovenkwam, ik had zelfs nog een snack en wat water over.
Mijzelf daarboven dan maar getrakteerd op een beavertail, dat had ik wel verdiend! En 1 van hun shows meegepikt. Jammer genoeg was het weer niet zo goed, toen ik net bovenkwam begon het zelfs te regenen, al een chance dat ik een jasje meehad, maar een trui had ik anders ook wel kunnen gebruiken, want het was er koud! Vooral als je zo bezweet bent, he... Maar om een souvenir-sweater te kopen was ik natuurlijk te gierig (ja zeg, ik had die berg juist beklommen omdat ik geen ticket voor de gondola wou kopen, dan ging ik dat geld nu niet uitgeven aan een sweater, he!!). Om de gondola naar beneden te pakken is het dus maar 5 dollar, dus dat is wel een goeie deal, he!

Anyways, ik zal eens gauw iets deftigs gaan eten, se, voordat ik hier sebiet toch nog flauwval!

02:33 Gepost door Tessa in Trips | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Hey! Zo te lezen ga je de laatste dagen nog mooie dingen zien.
Ik heb er al voor gezorgd dat je je niet gaat vervelen eens je terug bent! :-)
Zaterdag 18 okt heb ik gepland om te gaan quizzen op de SPA-quiz! En natuurlijk hebben we uw kennis ook nodig hé!

Allé maak er nog het beste van daar de laatste weken!

Dikke zoen!

Gepost door: Ines | 13-08-08

jij blijft maar van hot naar her trekken! ga jij hier ooit nog in dit kleine mini-landje kunnen aarden als je terugbent? ;-)) nog veel plezier!

Gepost door: Ruthje | 14-08-08

Zo te zien gaan die laatste dagen nog spanend worden...lieve groetje

Gepost door: Yolanda | 16-08-08

aftellen hoi, ook wij tellen af.Alleen zien wij niet zo'n leuke dingen.Vorige week zaterdag zijn papa en ik naar marktrock Leuven geweest.We hadden zo'n combi ticket met backstage tour en frontstage bij artiest naar keuze gewonnen.En ja het was leuk. Dit weekend zijn we naar de Ardennen geweest, en het was mooi, maar zeker niet zo spectaculair als bij jou.
Tot binnenkort. Mamma

Gepost door: mama | 17-08-08

De commentaren zijn gesloten.