12-10-08

Bloggen...

Het is precies toch niet aan mij besteed...
Hoe lang is het alweer geleden dat ik hier nog een berichtje postte? Effe naar beneden scrollen, sinds 19 september, drie weken geleden. OK, ik heb het wel druk; 35 uur per week school, nog 10 à 15 uur per week werken, zo'n kleine 10 uur per week in de file staan (jaja, dat ligt dan toch wel aan mijzelf), ... Maar hoe je het ook draait, een blogpost typen duurt 10 minuutjes. En ik kan zelfs mezelf, laat staan jullie niet wijsmaken dat ik daar geen tijd voor heb.

Hoe doen al mijn "grote blogvoorbeelden" dat dan? Heb ik gewoon niets te vertellen? Want school, werken, file, het is nu niet bepaald zo superinteressant, he! En ook vrijwel altijd hetzelfde. En totaal niet het thema van mijn blog. Misschien moet ik mij over dat laatste wel gewoon over zetten, ik heb hier toch al veel vaker wat verteld dat niets met reizen te maken heeft!

Dus, zaterdag is het Europese Nacht Zonder Ongevallen. Een jaar of tien geleden organiseerden de Responsible Young Drivers voor het eerst de Nacht Zonder Ongevallen. Een jaar of vier geleden (ik was er toen al bij), werd de actie uitgebreid naar een paar landen in Europa en dit jaar ondersteunen we al 20 landen!
Concreet wordt er zaterdag in 200 discotheken actie gevoerd. Bij het binnekomen in de discotheek, wordt aan elk groepje gevraagd wie er BOB is en die persoon krijgt een armbandje aan. Bij het buitengaan wordt aan de BOB gevraagd om een alcohol en/of drugtest te doen en als die in orde is krijgt BOB een cadeautje!
Ik ben zaterdag van 22uur tot zondag een uur of 6 te vinden in de Carré in Willebroek, dus als je van jezelf weet dat je niet drinkt als je moet rijden, kom dan maar langs en dan krijg je van mij een cadeautje! Andere discotheken die we aandoen in de provincie Antwerpen zijn de Highstreet in (jaja) Hoogstraten en de Illusion in Lier.

13:30 Gepost door Tessa in Leven | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.