28-11-10

27 graden, 65% vochtigheid, 29 uur onderweg, 3 vliegtuigen, 5 luchthavens en geen bankkaart...

Alright. Ik ben in Santa Cruz. Tot zover het goede nieuws...

Ik ben ondertussen 36uur wakker, heb de voorbije 36uur (bijna) alleen van dat airline eten gegeten en 't is hier warm en vochtig. En ik kan mij precies niet herinneren hoe een douche voelt of tandpasta smaakt... Hmmm, het klinkt zo precies nog wel iets erger dan het allemaal is!

De laatste vlucht was wel echt de moeite; van La Paz naar Santa Cruz. Bij het landen in La Paz viel het mij vooral op hoe plat het er wel was... Voor de "highest captial in the world" dan toch! Plat en dor, alles was er bruin, ook de huisen in de buurt van de luchthaven waren allemaal bruin en allemaal laagbouw. Maar dan vloog ik dus verder naar Santa Cruz en waaw! De vlaktes op 1000den meter hoogte gingen opeens, zonder overgang, op in canyons en bergen! Echt sjiek! En nog hoger kwamen we dan voorbij de wolken. Wolkenpakken die naadloos overgaan in sneeuw op bergtoppen! Ik kijk er al naar uit! Hier in Santa Cruz is 't dan weer echt tropisch. Alles is veel groener, maar ook veel plakkeriger, ik ga hier alvast niet te lang blijven rondhangen. Allee ja, hopelijk. 't Hangt er een beetje vanaf wat ze morgen bij de bank gaan zeggen- mijn bankkaart is namelijk in de ATM van de luchthaven ingeslikt... Niet cool! Enfin, voorlopig heb ik nog wel wat cash geld en morgen zullen we wel zien wat ze bij de bank zeggen, he, als ze maar niet is onderschept, is 't allemaal nog te overzien!

En nu ga ik een doucheke pakken- checkin time has arrived!

Hasta la vista!

17:12 Gepost door Tessa | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Tessa,
Even een korte schets hoe het hier in Belgie-land is: -6°C; 100% sneeuwzekerheid, 2 bussen later en wel in het bezit van een bankkaart :) Heb je die van jou terug?
Geniet van je reis, en ik zal genieten van mijn vrije dag!!Tot hoors!
Groetjes,
Daniela

Gepost door: Daniela | 02-12-10

Ey Tessa,

even wat groetjes vanuit Antwerpen!
Alle Sint toestanden zijn hier weer eens achter de rug en nu is het aftellen naar het volgende feestje.
Hoe is het daar bij jou??Nog steeds lekker warm en vochtig? Wij kunnen ons dat gewoonweg niet voorstellen maar 't is je gegund :-)
Geniet ervan en hopelijk is alles in orde geraakt met je bankkaart!
Virginie

Gepost door: Virginie | 05-12-10

De commentaren zijn gesloten.